Om oss

Min far, Ragnar Eriksen, startet Kråkerøy Trevareindustri i 1987. Det begynte i det små med produksjon av taksperrer, garasjer og lekestuer. I 1990 inngikk han en leieavtale med en lokal trevarefabrikk for å produsere garasjeporter, vinduer og dører. Dette holdt han på med frem til sommeren 2003.

Jeg, Ronny Eriksen, har jobbet aktivt med montering/service av garasjeporter siden 1999. Da Kråkerøy Treindustri ble stiftet 09.09.2003, hadde jeg derfor mye erfaring med montering og service av garasjeporter, som er vårt hovedområde.

I 2004 fikk jeg kontakt med, Hove Sag som forhandler garasjeporter fra Edlandsporten, og begynte da å selge treporter fra Hove Sag. Jeg forhandlet samtidig garasjeporter fra Hörmann.

I dag utfører jeg all montasje/service på stål/tre garasjeporter fra Hove Sag. Hove Sag har vært forhandler for Edlandsporten siden 1993.

I 2015 startet jeg opp med å håndskjære utvendige pynteklosser til vinduer og dører. Etter økende ordremengde har vi nå investert i nytt utstyr.

I 2016 ble vi medlem av boligmappa.no – Boligmappa.no er Norges største nettsted for verdiøkende boligdokumentasjon og er et resultat av et felles bransjeløft for å sikre boligeier tilgang til viktig boligdokumentasjon. Når du velger en bedrift som kan levere dokumentasjon til Boligmappa, kan du være trygg på at bedriften har sine kvalifikasjoner i orden. Kun kvalifiserte håndverkerbedrifter er med i Boligmappa.

I 2017 Startet vi opp nettbutikk. Produksjon av søyleknekter og stolpehatter.

I 2019 Starter vi opp ett samarbeid med Grandal Trevare som har over 40 års erfaring i bransjen. Montering og service av Grandal’s produkter vill bli i Østfold.