Garasjeporter – Garasjeportåpnere


Garasjeport til privat

Mange ønsker garasjeporter som krever minst mulig vedlikehold og ettersyn. Edlandsportens stålporter er da et naturlig og trygt valg.

Edlands stålporter er særdeles solide og av høyeste kvalitet, og trenger kun normalt ettersyn og vask. Portene er 42 millimeter tykke, og veldig sterke – opp til 5 meters bredde trenger man ikke avstivere. 

Forsiden og baksiden på portelementene er sammenskrudd, og helstøpt polyurethane-skum er så påført de tykke stålplatene etter sandwich-prinsippet. Dette gir en overlegen styrke få andre produsenter kan matche.

Dermed har man en svært solid garasjeport, som også sikrer mot innbrudd. Spesielt dersom man også monterer en automatisk portåpner fra Edlandsporten, med innbruddssperre.

Hos oss kan du også få garasjeport med dør.

Les mer om Edlandsporten på deres egne nettsider her (Åpnes i ny fane)

Garasjeportåpner

En garasjeportåpner øker bekvemmeligheten i dagliglivet. Sikkerheten blir betraktelig bedre med en automatisk portåpner fra Edlandsporten.

Den åpenbare fordelen med våre automatiske portåpnere / garasjeportåpner er selvfølgelig at man slipper å forlate bilen for å åpne garasjeporten. Dette setter de fleste av oss pris på, spesielt når høstens ruskevær setter inn for fullt, eller når vinterkulda lurer utenfor den godt oppvarmede bilen. Da er en automatisk portåpner langt å foretrekke – med et trykk på knappen går porten opp av seg selv.

Det er derimot atskillig flere fordeler med Edandsportens automatiske portåpnere: De er enkle å montere, er stillegående med myk start og stopp, benytter seg av en plassbesparende drivskinne, og har selvjusterende kraftbegrensning. Selvfølgelig tennes og slukkes lyset automatisk når man bruker portåpneren, slik at man slipper å tenke på det selv.

Les mer om garasjeportåpnere her. (Åpnes i ny fane)