Om oss


Min far, Ragnar Eriksen, startet Kråkerøy Trevareindustri i 1987. Det begynte i det små med produksjon av taksperrer, garasjer og lekestuer. I 1990 inngikk han en leieavtale med en lokal trevarefabrikk for å produsere garasjeporter, vinduer og dører. Dette holdt han på med frem til sommeren 2003.

Jeg, Ronny Eriksen, har jobbet aktivt med montering/service av garasjeporter siden 1999. Da Kråkerøy Treindustri ble stiftet 09.09.2003, hadde jeg derfor mye erfaring med montering og service av garasjeporter, som var vårt hovedområde frem til 2015. Da startet jeg opp produksjon av utvendige pyntedetaljer som dekorklosser, søyleknekter og stolpehatter.

2004 fikk jeg kontakt med, Hove Sag som forhandler garasjeporter fra Edlandsporten, og begynte da å selge treporter fra Hove Sag. Jeg forhandlet samtidig garasjeporter fra Hörmann.

Hadde all montasje/service på stål/tre garasjeporter fra Hove Sag. Hove Sag har vært forhandler for Edlandsporten siden 1993 frem til november 2021.

2015 startet jeg opp med å håndskjære utvendige pynteklosser til vinduer og dører. Etter økende ordremengde har vi nå investert i nytt utstyr.

2016 ble vi medlem av boligmappa.no – Boligmappa.no er Norges største nettsted for verdiøkende boligdokumentasjon og er et resultat av et felles bransjeløft for å sikre boligeier tilgang til viktig boligdokumentasjon. Når du velger en bedrift som kan levere dokumentasjon til Boligmappa, kan du være trygg på at bedriften har sine kvalifikasjoner i orden. Kun kvalifiserte håndverkerbedrifter er med i Boligmappa.

2017 Startet vi opp nettbutikk. Produksjon av søyleknekter og stolpehatter.

2019 Starter vi opp ett samarbeid med Grandal Trevare som har over 40 års erfaring i bransjen. Montering og service av Grandal’s produkter vill bli utført i Østfold.

2019 Ble vi en del av merkevareordningen «Norwegian Made» som garanterer at produkter med konglemerket virkelig er laget i Norge.

2021 November overtok jeg som forhandler av Edlandsporten som jeg har jobbet med siden 2004.
Dem har vært en leverandør av solide leddporter siden 1970.

2022 Startet ett samarbeid med Liga porten på service og montering av deres leddporter.